Blackpool 2020

15 maart 2021

Share the magic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Blackpool 2020

Het is alweer even geleden, en we kijken er met weemoed naar terug maar Blackpool 2020 was een geweldig congres! Wederom met een mooie reisgezelschap.

Nog nét voor de Corona uitbraak zijn we met 12 personen naar Blackpool afgereisd. Het was wederom een zeer geslaagd congres waar we, met terugwerkende kracht, toch nog even extra hebben genoten. Dit jaar heeft Sven met zijn stand tussen de dealers gestaan en zijn naam is hiermee goed gevestigd op de internationale kaart.

De Gonga Boys, met dit jaar ook een Gonga Girl erbij…spreiden dan hun vleugels om Gonga op de kaart te zetten en niet alleen op het congres zelf, ook in het Britse nachtleven.

Want het lijkt toch ieder jaar weer gedenkwaardiger te worden.

Maar dan die gala shows…ook die worden met het jaar beter! Dit keer hebben we op zaterdag avond mogen genieten van Arturo Brachetti. Eigenlijk kan ik het niet eens goed vangen in woorden, maar het was een waanzinnige show! Laten we het erop houden dat deze man 1,5 uur kan vullen met zijn kostuum wissel acts. Dat feit op zich is al knap…maar het blijft nog interessant ook! Een visueel spektakel wat ons nog lang zal bij blijven.

Inmiddels zou het congres van  2021 ook al hebben plaatsgevonden, helaas is deze geannuleerd. Laten we hopen dat de situatie in 2022 weer beter is en dat we met ons clubje gewoon weer kunnen gaan genieten van dit goochelspektakel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email